søndag 15. april 2012

Utløp for irritasjon

Idiotiske engelske ord i reklame på på TV


Sminke heter plutselig makeup ( og det MÅ sier på en irriterende måte. Takk, Jan Thomas!) Dette gjelder det meste av sminke og hårprodukter generelt. Og det er BARE butikker, reklame og Jan Thomas som gjør dette. Lipsick, conditioner, accesorize, stockings, nail polish, outfit også videre. FANDEN OG!

Barnevogner på buss


Selvfølgelig skal mødre med barnevogn få like rettigheter som alle andre, og det er absolutt høflig og moralsk å for eksempel hjelpe en forelder med barnevognen inn på buss eller trikk. Men hva faen er det med at småbarnsforeldre tror de er handikappet fordi de valge å få unger? Jeg har opplevd at en mor med barnevogn har gått på bussen og tatt like mye plass som 5 mennesker. Det var rushtid før jobb og skole, og flere mennesker som gikk av bussen for at det skulle være lett å komme av, kom seg ikke på igjen. Kvinnemennesket burde ha skammet seg. Man vet gjerne at det er trangt på 21 bussen om morgenen midt på vinteren??? AHRG ...vedder på at hun ikke hadde betalt ekstra for å ta med ungen i den gigantiske luksusvognen i tillegg.


Tights og nylonstrømer i dårlig kvalitet


Faen ta kapitalismen altså. Når man lager klær i dårlig kvalitet med vilje sånn at forbrukere må bruke mer penger og man kaster og sliter på miljøet, hvordan sover man om natten? Brukte penger på strømper på h&m og de fikk hull på tærne etter et parr TIMER. Svindel er det!


AAHRG! FANDEN! DRIT! SØREN! FILLERN! SLABBERVASKEBJØRNEFITTE!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar